Termeni si conditii

Termeni și condiții generale

 Pentru a beneficia de serviciile noastre, trebuie să acceptați termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului nostru, reprezentat de "Damakra Company RO SRL",
VAT: RO36187334.

Acești Termeni și Condiții sunt pe deplin conforme cu Legea privind comerțul electronic și Legea privind protecția consumatorilor.

Definiții:

      1. “Utilizator” – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

      2. "Comerciant”– înseamnă orice persoană fizică sau juridică care vinde sau oferă bunuri, încheie un contract cu un consumator ca parte a activității sale comerciale sau profesionale în sectorul public sau privat, precum și orice persoană care acționează în numele său și pe cheltuiala sa.

      3. „Produse“ – inseamna articolele destinate consumului sau care pot fi folosite de către utilizatori, chiar dacă nu sunt destinate acestuia, care sunt livrate sau furnizate cu privire la desfășurarea activității, indiferent dacă acesta este disponibil la plăți sau gratuite și dacă acestea sunt noi, utilizate sau actualizate.

      4. "Ambalaje" - înseamnă orice materiale/recipiente care îndeplinesc funcția de a conține și de a stoca diferite produse oferite direct consumatorilor.

Drepturile și obligațiile utilizatorului

Utilizatorul are dreptul să vizualizeze, să comande și să primească Bunurile de la magazinul internet damakra.com, în termenii și condițiile stabilite în acesta.

Utilizatorul are dreptul de a fi informat despre starea comenzilor sale.

Utilizatorul are dreptul să livreze bunurile / bunurile solicitate la adresa de livrare specificată, după confirmarea prin telefon sau e-mail de la noi.

Consumatorul este obligat să plătească prețul bunurilor pe care le-a comandat, să plătească pentru costurile de livrare, cu excepția cazurilor în care costurile de livrare rămân pe cheltuiala Furnizorului, precum și să primească bunurile.

Pentru a face cumpărături la damakra.com, este necesară o parolă și un e-mail sau numele destinatarului, adresa de e-mail, telefon și adresa de expediere. Înregistrarea este complet gratuită și se face prin completarea formularului de înregistrare. Utilizatorul trebuie să Furnizeze datele necesare și corecte și, dacă există vreo schimbare, să notifice administratorul site-ului prin e-mail sau telefon în termen de șapte zile.

Prin înscrierea la acest site, Utilizatorul este de acord cu Termenii și condițiile și din acest moment poate profita de solicitările de a cumpăra bunuri de la damakra.com

Utilizatorul este obligat să respecte legislația romana, prezentele Termeni și condiții, etica Internetului, regulile moralei și bunele maniere;

 

Drepturile și obligațiile agentului furnizor "Damakra Company RO SRL"

 1. Furnizorul trebuie să furnizeze în timp util consumatorului următoarele informații:

- numele și adresa furnizorului,

- caracteristicile esențiale ale produselor sau serviciilor;

- prețul bunurilor sau al serviciilor, inclusiv toate taxele și impozitele;

- costul cheltuielilor poștale sau de transport neincluse în prețul produselor sau al serviciilor aferente livrării lor,

- valoarea utilizării mijloacelor de comunicare la distanță atunci când este calculată într-o manieră diferită de cea indicată în tariful de bază;

- modul de plată, livrare și prestare a serviciului;

- dreptul consumatorului de a renunța la cumpărare și condițiile în care mărfurile pot fi returnate sau serviciul a fost refuzat

- perioada în care oferta sau prețul făcut rămâne valabilă;

 2. Furnizorul garantează utilizatorilor săi confidențialitatea informațiilor furnizate și a datelor cu caracter personal. Acestea din urmă nu vor fi utilizate, divulgate sau aduse în atenția unor terțe părți, cu excepția circumstanțelor și condițiilor stabilite în aceste Termeni și condiții generale.

 3. În cazul în care Contractantul nu își poate îndeplini obligațiile care îi revin în temeiul vânzării, deoarece nu dispune de bunuri și servicii comandate, el este obligat să informeze consumatorul și să recupereze sumele plătite în termen de 30 de zile de la data la care furnizorul ar trebui să pentru a-și îndeplini obligația.

 4. Furnizorul este obligat să furnizeze serviciul în termen de cel mult 30 de zile de la data trimiterii comenzii către furnizor prin intermediul unei comunicări la distanță, cu excepția cazului în care părțile au convenit o altă perioadă de livrare.

"Damakra Company RO SRL" poate, în orice moment, să considere necesar să modifice sau să rezilieze toate sau o parte din aceste Termeni și condiții generale.

"Damakra Company RO SRL" își rezervă dreptul de a suspenda sau modifica serviciile oferite pe site.

Părțile declară că, atunci când orice prevedere a acestor Termeni și condiții este incompatibilă cu legea, aceasta nu va duce la nevalabilitatea contractului. Clauza invalidă va fi înlocuită de regulile imperative ale legii sau de practica stabilită. Legislația romana se aplică condițiilor care nu sunt reglementate aici.

Proprietatea asupra site - ului
Drepturi de autor


Acest site este proprietatea "Damakra Company RO SRL". Utilizatorul nu poate modifica, șterge, reproduce, copia sau licentia conținutul, designul, structura și informațiile de pe site sau, a (re)vinde informatiile, softwarul, si orice alte produse sau servicii obținute de la sau prin site-ul "Damakra Company RO SRL".
Orice informative de pe acest site este proprietatea exclusivă a "Damakra Company RO SRL". Poate fi utilizat cu permisiunea expresă în scris. Orice încălcare a condițiilor de mai sus, va fi sanctionata în temeiul Legii privind drepturile de autor și drepturile conexe

În cazul unor probleme tehnice sau acțiuni rău-intenționate împotriva sistemului, proprietarul damakra.com are dreptul să suspende comenzile și de a execute cererile pe site.

Proprietatea site-ului si drepturile de autor.

Acest site este detinut de "Damakra Company RO SRL" Utilizatorul nu poate modifica, sterge, reproduce, copia sau licentia continutul, designul, structura si informatiile de pe site, sau vinde/revinde informatii, software, produse sau servicii primite de/sau prin intermediul site-ului web al "Damakra Company RO SRL"

Orice pe acest site este proprietatea exclusiva a "Damakra Company RO SRL" Poate fi folosit doar cu permisiunea prealabila scrisa a proprietarului. Orice incalcare a conditiilor de mai sus este o baza pentru cautarea unei raspunderi corespunzatoare conform Legii drepturilor de autor si drepturilor conexe.

In cazul unor probleme tehnice sau actiuni rau-intentionate impotriva sistemului, proprietarii damakra.com au dreptul sa suspende comenzile sau sa execute cererile de pe site.

 • AYGE
 • Dr Gerard
 • Artur
 • MIESZKO
 • Gunz
 • Croco
 • Wiebold
 • Mondelez
 • Flying Goose
 • Nestle Professional
 • Lindt
 • Fireball